Developing ambiguity

kolmapäev, juuli 12, 2006

Inventuur

Arvestades meie kõlvatut elulaadi, ebamoraalseid mõtteid ja viimasel ajal üha harvem toodavaid ohvriande, oli küllaltki tõenäoline, et kaitsepühakud meile õige pea selja pööravad.

Nii juhtuski.

Esialgsetel andmetel lõppes meie külalislahkusest toituv eluaseme ekspluatatsioon kolmapäeval 12. juulil, olles väldanud imetlusväärsed 19 päeva. Ja seda neljas riigis. Laskumata keerulistesse kalkulatsioonidesse, võib südamerahus tõdeda, et kõige odavamaid võimalikke majutushindu arvestades (mandri-Euroopas ca 20 euri per lärvä/per öö, UK-s 15 poundi per lärvä/per öö – noortehostelis, mis praegusel tippajal on katuseviiluni täis laotud), hoidsime kokku ligikaudu 6000 krooni tollesama lärvä pihta. Kuna elatume ühendatud eelarvest (loe: Urmase pangakontol leiduvast), siis võib öelda, et oleme ahned kapitalistid ilma jätnud ca 12000 kroonisest turistipreemiast, mille toel me tulevad nädalad oma alatoitunud kehasid juustuleiva ja teiste soodsalt kättesaadavate produktide kaasabil liikumises püüame hoida.

Siinkohal kasutaksin mulle usaldatud võimalust, imeilusat momenti, et tänada kõiki hooliva loomusega inimesi (ka sind, kulla tränahirv), kes meile alatiseks oma lahke südame, pehme diivani või malbe madratsiga meelde jäävad.

Ja isegi kui korraks meelest ära läheb, siis kontrollin internetist kohe järele.

Et me aga jätkuvalt töötud ja nüüdsest ka ulualuseta oleme, võtame tekstuaalset kaasabi ja pakkumisi öömajaks vastu numbritel: 07799707720 ja 07810845367.
Materiaalne kaastundeavaldus on teretulnud numbrile: 221014245546 (nimi: Johannes Tralla, selgitus: indulgents, viitenumbrit pole vaja).

Kui kellelgi on ülearu telk ja paar magamiskotti, siis need võib saata aadressile 10 Dumbiedykes Road, Edinburgh, EH8 9UR. Kõik saadetisi kontrollitakse ja grupeeritakse vastavalt turvanõuetele kord päevas.

2 Comments:

Blogger helena said...

pean ära märkima, et ma ei saa olla nüüd ju kehvem kui vanadel headel aegadel ja kuulutan kõigile, et mul on magamiskotte : ) päris mitu tükki, kuid mille kasutamist hakkan ise lähipäevadel reguleerima.
ühesõnaga. oleksite te varem küsinud, oleksite saanud elupäästvad magamiskotid, kuid nüüd on asjalood sellised, et ma liigun ise ühega neist reedel (ülejäänud lähevad mu venna kasutusvalla alla) etno laagrisse. ja siis juba sealt otse folgile. : )
ja täna ostsin rhcp "stadium arcadiumi". väga-väga meeliülendav ja tagasi belgiasse kutsuv plaat!!
edu eesti-poistele-edinburghis!

11:28 PM  
Anonymous Anonüümne said...

hea algus

5:11 PM  

Postita kommentaar

<< Home