Developing ambiguity

pühapäev, august 06, 2006

Elustatud

Lisaks CPU coolerile tärkas elule ka ülejäänud musta karpi peidetud insenertehnoloogiline kehand ja mina sain tagasi virtuaalse kõnetoru. „Just as seen on TV“ kepsutas telefoneeritud hädakisa peale kohale „on site warranty kangelane“, näpus karbid varuosadega.

Mahe hirmuvärin libises üle selja, kui välja tõstetud emaplaadi alt tervitas kodanik Be ja Ma valvsa pilgu all segatud kokteil Vana Tallinnast ja Coca Cola’st. Garantiionus pruunid luited erutust ei tekitanud.


Malbet pilku ja mägedepoeglikku aktsenti mõõtes, adusin võimalust vale ja vassimise läbi lisakasu lõigata (pole, teate, ammu praktiseerinud, igatsen). Seega juhtisin tähelepanu müstilise tekkega* pisikesele mõrale touchpad’i esisel korpuse küljel ja 1-2 dead pixeliga vigurdavat display’d (pixlid, raisad, ilmutavad dünaamilist olemisviisi ja varjavad enamuse ajast oma surnu staatust)**.

Võite arvata, et murekaebed minu patuste lõugade vahelt ületasid hoomamatult tõekünnise (sinna valele poole siis).

Tulemuseks touchpad’i ja esipaneeli vahetus (ametlikult randmetoeks nimetatu) ja lubadus esmaspäeval helistada, et display ja salapäraste zombipixlite probleemiga tegeleda.

*Ei soovita läptopi ja tooli vahelise kokkupõrke tulemusel tekkivat energiavoolu isikliku töövahendiga mõõta. Ka teoreetiline füüsika on huvitav

**Pideva rüselemise ja rassimise tulemusena on ekraanile mõned kriimud tekkinud, millest oleks tore vabaneda

4 Comments:

Blogger avantyristid said...

kuidas sulle meeldiks külalist saada 14 ja 15 august?

11:41 PM  
Anonymous Anonüümne said...

nagu ma SMSitsi end väljendada püüdsin (ei tea, kas edukalt), siis külaliste vastu pole kunagi midagi. Anna aga hoiatav märguanne ja tule kohale.

9:32 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Hello Johannes!
How are you? Still working?
This is Lisa, the Swedish one, from the Forest. Happen to find your blog, which would be even more nicer if I could understand anything.. ;-) but I wonder where your photos from the Forest are..?
Hugs

2:44 PM  
Blogger Johannes said...

Hello, Lisa, the Swedish one!
We're still working, trying to reach the promised state of welfare.

The blog is even better if you read it in Estonian not understanding a thing (the acoustics of a swedish girl pronouncing Estonian text is of priceless value - one must record it).

As of the fotos made in the forest, I can send you some if You supply me with your email address. Just send a hello to johannestralla@gmail.com

12:25 PM  

Postita kommentaar

<< Home