Developing ambiguity

teisipäev, september 26, 2006

Mõned muudatused

Muudatus 1: Vahetan riiki. Käesoleva näol on tegu viimase postitusega EV pinnalt. Alates kolmapäevast uus keskkond, viieks kuuks vähemalt.

Muudatus 2: Korrigeerin orientatsiooni. Pilti hakkab rohkem nägema.

Muudatus 3: Unustan mõneks ajaks inglise keele

Muudatus 4: Pean kinni muudatusest nr 3

3 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

Suur tänu, Johannes, et sa oma kapistväljatulekut niivõrd avameelselt tunnistad( tegelikult hakkasidki vastavad orientiirid silmapiiriga ühilduma, seetähendab, mängu asunud pahtlilabidate, pooltooreste kanade ja sidumata ketsipaelte kaasabil, esmaabil). Teiseks, kas on ikka eetiline, et sa oma tiirased fantaasiad pildikandjal internetti paiskad? Tean, et eesotsas Naeratava Petsiga lülitub meie laudkond välja sinu loodavast "Vaata-kuidas-gestaapomeeleolus-40-sega-sellel-pildil-ulakusi-teen" diskursusest. Kardan ennekõike, et ze germansite seast on sul väga raske publikut leida, kuna sellel poolsaarel on mees-naine intiimsuhe vägagi hinnas. Võid välja teenida hilinenud bar mitzvah.

4:45 PM  
Blogger Johannes said...

Lugupeetud komisjon Naeratava Peetri ja Vemmeldava Urmasega eesotsas. Hindan ja ülistan teie kõrget interpretatsiooniläve. Võtsite mu vahele. Ja et ühinenud tekstuaalse kehandi vormingus (justkui Prometeuse kombel) valgustuse minu vaimusõõris taastasite, luban nahkmütsistatud neonatside pildistamisel kinni pidada konservatiivsest vanusepiirangust - pildistada veel konserveerimata juugendkonda (kuni 30 eluaastat)

9:47 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Sinu vastuvõtukanalid on suletud, sinu interpreteerimisvõimekus minimaliseerunud. 40-sed käivad komplektis hõõrumitega mille ühisnimetajaks on 24-st 80-ni. Ja nende tegevusvaldkonda piiritleb põrand ja sellel hõõrdlemine, visklemine ning mateeria üles tolmlemine. Alles pärast eelpool nimetatud tegevust asub mängu teipimine ja metalllabakutega vitslemine-nuhtlemine

3:33 PM  

Postita kommentaar

<< Home