Developing ambiguity

esmaspäev, märts 20, 2006

Fotosünteesist

Urmas tegi ettepaneku ja ma nõustusin. Toitume vahepeal tervislikult.
See ei tähenda toitumisspetsialistide kehtestatud programmiliste nõuete järgimist - sööme ikka siis, kui aega üle jääb. Küll aga püüame endas sütitada armastust kõige taimse vastu, vältides samal ajal saatanast lihatooteid. Viimase nädala jooksul oleme ulatuslikult laastanud ristikheinale maitsekonkurentsi pakkuvat kapsaletti (mille kooslusest, tõsi küll, vaid hiina kapsaga sõbrunenud oleme). Vägisi pressisid end kaasa paprikad, tomatid, punasibulad ja roheoliivid. Lisades sinna plaanivälise kamaka fetajuustu, võib meie toidulauast saada üpriski ülevaatliku pildi.
Üldine mõju tervisele on kahtlemata hea, kuigi esineb ka üksikuid kõrvalmõjusid. Ma ei tea, mis ulatuses on meie kehavedelikud välja vahetanud klorofüll, ent tõsiasi, et Urmase näost hakkab kaduma roosakas jume, on murettekitav.

Homme toome turult seapõrsa koju. Esialgu lihtsalt vaatamiseks.

5 Comments:

Blogger Berit said...

johnny,
kui sa tahad, et su blog kohe popiks saaks, siis tuleb tihemini kirjutada. möku oled või?

5:03 PM  
Blogger Johannes said...

Be, kullake, mis paneb sind küll arvama, et ma kohest populaarsust taga ajan? Mõtted settivad omasoodu. Kui leian, et tahan midagi kirjutada, siis kirjutan. Seega olen ma lausa egoistlik möku.

5:15 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Jux ja Tooming, ärge pullige seal tartumaal... nii võib ju kõvasti tervisele viga teha. Poisid poisid ärge unustage lihasvalke jne, mis on vajalikud. Muidu võib juhtuda, et järgmiseks jätate veel õlle joomise kah maha.

6:39 PM  
Blogger Terje said...

õlu on tervisele väga hea ja kraam on 100 prossa taimne! pole liha, pole probleemi!

11:26 PM  
Blogger Johannes said...

Nõustun toiduteadliku Te-ga.

Pole liha, pole probleemi kõlab muidugi teatud valguses inimsusevastaselt...

12:04 AM  

Postita kommentaar

<< Home